fbpx

Kaunis koti. Kaunis arki.

Koti on ihmisen tärkein paikka, jossa levätään ja nautitaan arjesta.

Kaunis ja hyvin suunniteltu koti tuo arkeen luksusta.

Palvelut


Sisustus Kaisu-Leena tarjoaa sisustussuunnittelua ja stailausta yksityiskohteihin, loma-asuntoihin sekä yritysten toimitiloihin. On kotisi suuri tai pieni, voimme yhdessä ratkoa sisustuspulmat ja loihtia kauniin tilan!

Remontoijalle

Suunnitteletko remonttia? Haluan auttaa sinua valitsemaan parhaat mahdolliset materiaalit ja sävyt remonttikohteeseesi sekä antamaan uusia ideoita ja näkökulmia luomaan remontin myötä juuri sinun toivoman tilan.

Rakentajalle

Rakennatko uutta? Uudistaloa rakentaessa sisustussuunnittelija on hyvä ottaa mukaan jo prosessin alkumetreillä. Voimme yhdessä katso pohjaratkaisua ja sen toimivuutta juuri teidän elämän mukaiseksi. Monet sisustusratkaisut tulisi myös huomioida jo rakennusvaiheessa, jolloin ajoissa tehty huolellinen suunnitelma helpottaa rakentajia sekä näin ollen pienentää kustannuksia.

Sisustajalle

Kaipaatko muutosta kotiisi tai onko sisustuksessa jokin ongelma, mutta remonttiin ei haluta ryhtyä? Huonekalujen uudelleen sijoittelulla ja tekstiilien päivittämisellä saamme jo ihmeitä aikaan! Ratkaistaan kodin ongelmakohdat ja tehdään niihin toimivat ratkaisut.

Ideoita vailla?

Sinulla on kaunis koti, mutta viimeinen silaus puuttuu. Usein sisustus jää viimeistelyä vaille valmiiksi, mutta minä autan sinua vaikka taulujen sijoittelussa, verhojen suunnittelussa sekä sisustuksen loppuun saattamisessa.

Asuntoa myyvälle

Oletko myymässä asuntoa? Teen myyntistailaukset myytäviin kiinteistöihin. Stailauksella tuodaan esiin asunnon parhaat puolet, joihin potentiaalinen ostajaehdokas ihastuu. Toimin myös valokuvaajana, joten myyntikuvat onnistuvat kauttani.

Yrityksille

Yrityksen toimitilat ovat toinen käyntikortti. Suunnittelen yrityksen brändin mukaiset liiketilat, joissa työt luistaa ja asiakkaat viihtyvät!

Suunnittelija

Olen Kaisu-Leena, sisustussuunnittelija. Perustin yritykseni Sisustus Kaisu-Leenan vuoden 2013 alussa. Siitä asti olen tehnyt sisustussuunnitelmia koteihin ja loma-asuntoihin.

 Olemme juuri rakentaneet oman talon, ja tiedän omasta kokemuksesta kuinka kiireinen rakennusaika on, etenkin lapsiperheessä. Voin auttaa Teitä tekemään päätökset kodin materiaaleista ja kalusteita jo hyvissä ajoin ennen kiireisen rakentamisen tai remontoimisen alkua, jotta itse raksaaminen sujuisi vain siihen keskittyen.

sisustus kaisu-leena

YHTEYSTIEDOT

040 704 1008
42700 KEURUU
KESKI-SUOMI
FINLAND

sisustus@kaisuleena.fi