Viime vuoden puolella sain ilon suunnitella Mainostoimisto Aidian vanhat toimitilat uuteen lookiin. Ja täytynee sanoa – jälleen kerran – miten pienellä vaivalla ja hankinnoilla loppuen lopuksi kaikki saatiin aikaan!

Mainostoimisto Aidia koki muutoksen jo yrityksen omistajien vaihdoksen myötä, ja niinpä myös tilat haluttiin saada päivitettyä. Toimitiloihin tarvittiin neljäs työpiste, neukkari ja mukavaa fiilistä. Vanhoja kalusteita ei ollut pakko säilyttää, mutta omaan ideologiaani liittyy myös ekologinen ajattelu, ja halusin mahdollisuuksien mukaan säilyttää ehjät ja toimivat kalusteet.

Niinpä olemassa olevat työpöydät, kaapit ja sohva saivat jäädä, mutta kalusteiden uudelleen sijoittelulla ja tilasuunnittelulla saatiin tila toimivaksi ja kokonaisuudessaan näyttämään huokuttelevalta!

Nyt näkymä ovelta on suoraan viihtyisään neukkarinurkkaukseen. Tilan ensimmäinen työpöytä sai työrauhan, kun yksi kaapeista käännettiin pöydän päätyyn rajaamaan näkymän ulko-ovelta. Samalla saatiin pieni eteinen naulakkoineen heti oven viereen.

Kolme muuta työpöytää sijoiteltiin huoneen perälle siten, että kaikki saavat työskennellä rauhassa, mutta tarvittaessa toisen näyttöä pystyy helposti katsomaan.

Uuden sävymaailman myötä myös vanha lattia näyttää uudelta ja sopii värien puolesta kokonaisuuteen!

Kuvien lopussa on vielä muutama ”ennen” kuva.

Next
Loma-asunnon uusi kalustus – muutoskohde