Hääkuvaus on yleistynyt viime vuosina huimasti! Yhä useampia hääpari toivoo kauniit ja laadukkaat kuvat muistoksi päivästä, johon he panostivat paljon.

Jo häitä suunnitellessa ja budjettia laatiessa on hyvä miettiä haluaako panostaa hääkuvaajaan ja kuvaajan palveluihin, vai onko valmis laskemaan kuvat juhlavieraiden ottamien kuvien varaan? Haluaako antaa vieraille luvan keskittyä vain juhlista nauttimiseen ilman että heidän tarvitsee kuvia napsia päivän mittaan?

Palkattu hääkuvaaja puolestaan keskittyy koko päivän häiden kuvaamiseen, laadukkaiden kuvien tuottamiseen sekä tilanteiden seuraamiseen ja hetkien ikuistamiseen. Kuvaaja näkee hetket ja yksityiskohdat ammattilaisen silmin ja huomaa tallentaa juuri ne tärkeimmät kuviin.

Ammattikuvaaja tuntee vihkikaavan ja tietää, milloin sormukset vaihdetaan ja ensisuudelma avioparina annetaan. Hääkuvaaja tietää milloin kannattaa olla missäkin kohdin ottamassa kuvaa. Häitä työkseen kuvaava osaa huomioida, ettei häiritse vihkimistä tai ole juhlavieraiden näköesteenä.

Valitsemalla kokeneen kuvaajan saatte taatusti nauttia juhlasta ja olla huolehtimatta kuvaako kukaan hetkiä.

Next
Kaunis ja kestävä eteisen matto