Post Image

Viikko on taas vierähtänyt ja kuukausikin vaihtunut keväiseen toukokuuhun (vaikka hieman lunta tupruttaakin). Mutta ei annetan sen haitata! Kesä on kuitenkin kovaa vauhtia tulossa.

Viime viikolla sain ilon ja kunnian vierailla aurinkoisessa K-Rauta Karkkilassa. Kun kutsu kävi, en epäröinnyt hetkeäkään lähteä täältä Keski-Suomesta ajelemaan kohti Karkkilaa! Heidän jokavuotisilla kevätmarkkinoilla jaoin sisustusvinkkejä ja -neuvontaa asiakkaille kahden päivän ajan.

Suunnittelin yhdessä asiakkaiden kanssa useamman kylpyhuoneen värit ja laatoitukset. Selvästi kylppäreistä kaivataan nyt spa-henkisiä ja lämpimi. Olenkin jo tovin seurannut, että nyt kaivataan sisustukseen muutenkin enemmän värejä ja lämpöä. Se näkyi myös viikonloppuna tehdyissä tapettivalinnoissa.

Ja nyt täytyy vinkata – K-Raudan valikoimassa on aika ihania tapetteja! Sieltä löytyy värejä ja kuvioita laidasta laitaan sekä hillitympää kuosia sitä etsiville. Itse ihastuin erääseen tapettiin kovin ja näin sen jo sieluni silmin meidän yläkerran vessassa mustan laatoituksen parina. Ehkäpä hankin sen käsiini ja laitan vielä seinälle.

Instagramtililläni @kaisuleenap on nähtävissä vielä muutama pintamateriaaliyhdistelmä inspiraatiota kaipaaville!

Nyt toivotan hyvää viikonloppua!

Next
#MULTIKAUNIS -kuvaus | kuvausta kaikille naisille