Post Image

Tervehdys!

Mielessäni on hautonut jo pitkään kuinka ajatuksiani sisustussuunnittelijana ja valokuvaajan toisin esiin. Ajattelin, että nyt synnytän blogin samalla kun nämä uudet verkkosivut avaan! Sanotaanko, että tästä alkaa muutenkin yrittäjätaipaleeni uusi vaihe, sekä uusi vuosi 2019!

Kerrottakoon hieman itsestäni; Olen Kaisu-Leena, 30 +. Asun 2017 vuonna valmistunutta kaksikerroksista omakotitaloa järven rannalla yhdessä mieheni ja kahden lapsemme kanssa. Esikoisen odotusaikana valmistuin sisustussuunnittelijaksi. Samoihin aikoihin perustin Sisustus Kaisu-Leenan, nyt jo pian 6 vuotta vanhan yritykseni. Lastenhoidon ja -kasvatuksen ohessa opiskelin myös valokuvaajaksi, josta olin jo kauan haaveillut. Sopivaa aikaa ja "saumaa" ei vain ollut tullut. Nyttemmin olen siis kahdessa unelma-ammatissani. VAU! Photo Kaisu-Leenan perustin 2016 vuonna, jonka jälkeen olenkin saanut kuvata toinen toistaan ihanammissa häissä, perhejuhlissa ja lasten merkkipäivinä!

Tämä blogi tulee sisältämään naisyrittäjän elämää, uuden kodin sisustamista, puutarhan laittoa, elämäntyyliä, jota äiti-ihminen elää.

 

Oikein ihanaa vuotta 2019 juuri Sinulle!

Tervetuloa mukaan!

P.s. Mielelläni kuulen, ketä siellä ruudun toisella puolella on. Joten postauksiini saa rohkeasti kommentoida - tai vaikka vaan moikata täällä!